Nyhedsbrev

Du behøver ikke være medlem for at abonnere på nyhedsbrevet.

RPT mærkeordning og materialer

PT Danmark har som prioritet at oplyse fitnessbrugerne om RPT-mærkeordningens uvildige kvalitetssikring inden for personlig træning i det danske fitnesslandskab, et initiativ der bidrager til forøget kvalitet og gennemsigtighed i branchen.

PT Danmark-flyeren til fitnesscentre og PT-studios medlemmer

PT Danmark-flyeren til centre er designet til at være en kort, men informativ vejledning, der sætter fokus på RPT-mærkeordningens rolle i en sikker og effektiv træning. Den understreger nøglefaktorer ved valg af personlig træner, såsom trænerens uddannelse, specialisering, erfaring, personkemi og evnen til at sætte realistiske mål.

Dette er blot en af mange måder, hvorpå I kan hjælpe jeres medlemmer med at efterspørge kvalitetssikring. Download og print flyeren, hvis det giver mening for jer.

Download flyer

PT Danmark badge til til Registrerede fitnesscentre og PT-studios

PT Danmarks badge giver arbejdsgivere og center/studio/box-ejere mulighed for at give tilsavn om at støtte kvalitetssikring og professionalisering af personlig træning. Det eneste krav er, at man anbefaler ansatte trænere eller lejere at blive registrerede personlige trænere (RPT). Der er et oprettelsesgebyr på 500 kr. Herudover er tilmeldingen gratis og skal ikke fornyes.

Ved tilmelding modtager virksomheden klistermærke badge med posten til virksomhedens adresse. Kontakt [email protected] for at registrere dit center.

Badge til centre