Nyhedsbrev

Du behøver ikke være medlem for at abonnere på nyhedsbrevet.

Tips og strategier: Succesfuld træner-virksomhed

PT Danmark er etableret for at kvalitetsikre branchen. Men forretningsudvikling og kvalitetsikring går hånd-i-hånd.

Særligt de selvstændige trænere skal mestre mange områder for at lykkedes med deres forretning. Forretningsudviklingen er bestemt heller ikke noget man mestre fra dag 1. I denne værktøjskasse vil vi løbende tilføre relevant indhold om forretningsudvikling for trænere.

 • "Succes med FitnessBusiness" – en podcast serie

  "Succes med FitnessBusiness" – en podcast serie

  Podcasten er til dig der gerne vil arbejde, selvstændigt, i fitnessbranchen.

  Du har kastet dig over personlig træning, online coaching, vanecoaching, et lille PT Studie, kostvejledning eller en kombination af flere ting.

  Du føler ikke at du er der med din virksomhed, hvor du gerne vil være. Og mangler hjælp til forretningsudvikling mhp: salg, markedsføringm branding, sociale medier, forretningsudvikling mv.

  Vært: Jacob Christensen
  Instagram: & TikTok: @startupmentor.dk & @byjschristensen

  1. Bæredygtig personlig træner virksomhed | Hvordan? | Ft. Emil fra PT Danmark

  "I dette første afsnit, af podcasten succes med fitnessbusiness, taler jeg med Emil som er kasserer i PT Danmark, om hvordan man skaber bæredygtig personlig træner virksomhed. Emil har været PT'er siden 2007- og er en aktiv del af PT Danmark som kasserer. I podcasten kommer vi frem til en række ting du, som træner, bør mestre når du vil være selvstændig personlig træner. ..."

  Lyt på her:  Spotify  –  Apple   m.fl.

  2. Digital markedsføring som personlig træner | Organisk vs betalt | Hvad skal du gøre i hvilken rækkefølge?

   "I denne episode, af podcasten, taler jeg med Johannes Rosenkrantz om digital markedsføring for personlige trænere. Hvilken tidslinje skal du, som træner, når du skal opbygge dit markedsføringsunivers? Det prøver vi her at give svar på. Sæson 1 af podcasten produceres og udgives som nævnt i samarbejde med PT Danmark, for at hightlighte de problematikker som deres medlemmer møder. ..."

  Lyt på her:  Spotify  – Apple   m.fl.

  3. Personlig træner Vs Online Coaching | Konkurrence og markedsføring

   "I denne uges udgave af podcasten taler jeg med Ander Nedergaard. Han er formand for PT Danmark- og stod bland andet bag "dårlig onlinecoahing" på sociale medier. Vi taler her om hvordan personlige trænere kan gøre sig konkurrencedygtige over online coaches- og om de overhovedet kan betragte det som at være i konkurrence. Sæson 1 af podcasten produceres i samarbejde med PT Danmark, for at highlighte de problematikker som deres medlemmer møder ..."

  Lyt på her:  Spotify  – Apple   m.fl.