Nyhedsbrev

Du behøver ikke være medlem for at abonnere på nyhedsbrevet.

PT Danmarks kursusportal

Vi arbejder på at PT Danmark kan blive en kursus portal for den danske fitnessbranche, da vi tror på at videreuddannelse er en af nøglerne til at levere kompetent vejledning og til at smede relationer på tværs af miljøet. Vi har allerede kørt flere af vores egne kurser, hvor vi selv sælger billetter og aflønner underviseren, og kommer til at afholde flere, men vi videreformidler også kurser fra tredjepartsleverandører. 

Indtil videre har vi kørt kurser i førstehjælp, avanceret træning for muskelvækst, branding via sociale medier og vi arbejder blandt andet på flere kurser om organisk og betalt markedsføring, om forstyrret spisning og spiseforstyrrelser.

Hvis du sidder derude og savner viden indenfor et bestemt emne, så må du også meget gerne skrive til os med dine ønsker. Så kan vi nemlig begynde at undersøge om det er noget, der er andre, der gerne vil høre om, samt begynde at lede efter mulige undervisere. Og hvis du allerede har en du gerne vil høre et oplæg fra, så kan du også sende det videre til os, så kigger vi på dét.

Og endnu vigtigere: Hvis du sidder derude med noget specialviden, som du gerne vil dele i form at et kursus eller en workshop, så ræk endelig ud (lige meget om du allerede er i gang med det eller ej). Vi vil nemlig også gerne hjælpe alle de dygtige mennesker, der er i fitnessbranchen med at udbrede deres kompetencer, så vi alle sammen kan blive bedre. Vi stiller gerne vores platform til rådighed for at udbrede kurser, der falder inden for PT Danmarks interessesfære.